Bliss Projects BV was started in 2020 by Pasjenka Lubbes and Leonard Dominicus. After years of experience in the yacht building and (natural) stone world they decided to focus on the application of stone and stone related products for interiors and exteriors of super yachts. In doing so, they mainly focus on the application of artificial stone.

Who are we?

Pasjenka Lubbes

Foto Pasjenka

Na diverse werkzaamheden in de bouw en meubelbranche ben ik op 24 jarige leeftijd gestart met het vak als scheepstimmerman. Eerst als eenmanszaak, later samen gegaan met een compagnon. Dit was veel particulier werk, maar ook de rondvaartboten van Lovers passeerden de revue. Rond 2005 verplaatsen de werkzaamheden zich meer naar de meubel- en interieurbouw. De meeste projecten waren rond de grachtengordel in Amsterdam waaronder renovatiewerkzaamheden van interieur monumenten. Mijn taak daarin was meewerkend uitvoerder. In nauwe samenwerking met ontwerpbureau Soda werden oa een tandartsenpraktijk en een schoenenwinkel in Oslo ingericht.

Na deze periode heb ik PAS scheeps- en interieurbetimmering en meubelmakerij opgericht. Eerst als eenmanszaak, later als vof samen met mijn partner die de meubelvakschool cum laude afronde. Dit hebben we gehad tot 2017. Niet bang voor enige verandering ben ik toen in zee gegaan met Dominicus B.V. en ben me gaan toespitsen op gebruik van Solid surface, composiet en keramiek als toepassing in de luxe jachtbouw. Na een ontwikkeling van 2,5 jaar hebben we dit losgekoppeld van Dominicus en is Bliss Projects BV opgericht om deze tak van sport aan te vliegen.

Get in contact?
e-mail: pasjenka@blissprojects.nl

Leonard Dominicus

Foto Leonard

Een creatief ondernemer met een breed kennis en interessegebied. Dit is hoe ik mijzelf omschrijf.

Na een studie bedrijfseconomie en een controlling opleiding ben ik aan de slag gegaan als Exact Consultant bij een grote implementatiepartner. Door veel affiniteit met IT in combinatie

Get in contact?
e-mail: leonard@blissprojects.nl